Graag stel ik mijzelf voor.

Mijn naam is Ellen de Koning, zelfstandig onderneemster sinds 2001.

Ruim 8 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar een kleine GPS Tracker voor onze poes Pippa. Zij gaat elk weekend met ons mee naar ons huisje op de Veluwe. Ben altijd bang geweest dat ze ongewenst in een caravan zou stappen en mee zou reizen naar wie weet waar..... Tis gelukkig nooit gebeurd.
Nu laat ik haar met een gerust hart rustig buiten genieten, en heb haar altijd in beeld.

In oktober 2016 ben ik gestart met de verkoop van GPS Trackers, en nu bijna 8 jaar later beheert Pets on Demand haar eigen platform en applicatie. Mocht de nood aan de man zijn kan er altijd meegekeken worden. We hebben menige kat in gesloten schuren getraceerd en kunnen bevrijden. Honden opgespoort in het bos en weer veilig thuis gebracht.

Ook onze Husky Noki heeft een tracker. Hij kan zodoende los op de hei want een Husky wil wel eens niet zo goed luisteren ;-) Mocht ie het hazenpad kiezen weten we hem direct weer te vinden.

Inmiddels lopen er in Nederland ruim 3000 huisdieren met een tracker van Pets on Demand. Ik kan u dan ook allerlei tips aan de hand doen, en vooral veel ervaringen met u delen. 

 

Onderstaand een greep uit de klantenreacties en verhalen.18-01-2024 - 08:38:38
Leonie

Geweldig!
Voor mij nooit meer zonder deze gps.
Het geeft zoveel rust dat ik gewoon kan zien waar m’n dieren zijn. Het voordeel is absoluut dat er geen maandelijks abonnement of data kosten aan zitten. Het is aanschaffen en klaar!
Duidelijk, nauwkeurig, functioneert goed.
Voor mij nooit meer zonder deze Gps!
Ik zeg doen. :) u zal er geen spijt van hebben

 

 


04-01-2024 - 21:40:06

Marry

Onlangs met onze familie en 2 katten gemigreerd naar Zwitserland. Onze katten zijn uiteraard meegegaan. Waren erg bezorgd hoe we ze aan de nieuwe situatie moesten laten wennen. Wij hebben daarom het Duo pakket genomen. Na 4 weken toch maar naar buiten (want dat waren ze gewend... ) naar buiten laten gaan. Wat een UITKOMST! We zien ze overal, gaan niet ver weg, maar blij dat we ze kunnen volgen! Ze komen gelukkig steeds zich melden na een half uurtje. Heeeel blij en erg gerust te weten waar ze zijn!

 

 


11-12-2023 - 10:43:01Suzanne

Fijne tracker! Ik heb een klein katje. Elke keer als ze naar buiten gaat doe ik het bandje met tracker om en ze vindt het prima.

 

 


26-11-2023 - 15:29:24Safiera

Wij zijn heel erg blij met de gps tracker! Onze Monty is erg ondernemend en loopt wat af. Zo fijn om te kunnen zien waar hij is! Hij heeft geen last van het apparaatje, sterker nog: als ik 's ochtends zijn bandje pak, geeft hij een koppie, want hij weet dat hij dan naar buiten mag :) !

 

 


26-10-2023 - 11:41:11Marjolein

Heel erg blij met de kleinste gps tracker voor onze Tijger. Nu kunnen we haar mooi volgen en is ze niet meer op avontuur gegaan.
Super snelle service en goede uitleg.

 

 


18-09-2023 - 21:48:58
Sandra

Zo blij met de gps mini tracker.
Wij hebben na jaren zonder kat een kat van 4 jaar Rico in huis.
Hij mocht bij zijn vorige huisje naar buiten. Wij hebben hem 5 weken binnen gehouden en toen steeds het muziekje aan gezet als hij eten kreeg (even bij het neerzetten en dan nog 30 seconden aan tijdens het eten) en als hij een snoepje / vitamine snoepje kreeg. We zetten in het begin eerst het muziekje aan. Als Rico dan niet kwam schudde ik met zijn snoepbakje en gaf hem een snoepje met muziekje aan. Vandaag kwam hij heel hard naar huis rennen vanaf het veldje achter ons huis toen ik alleen het muziekje aan deed! Zo blij mee dat dit lukt. Het snoepje geef ik dan binnen en Rico is dan s'nachts veilig binnen voor de nacht. Zo geweldig dat dit lukt werd er emotioneel van.
Groetjes Sandra uit Utrecht

 

 


13-08-2023 - 19:27:50Marcel

Vandaag de tracker binnen gekregen.
In het verleden al eerder een soortgelijke gehad voor onze avontuurlijke kat maar het zoeken werd er niet echt makkelijker van .
De tracker die wij hier hebben gekocht werd snel geleverd en was zo goed als gebruiksklaar gemaakt.
Binnen 30 min was onze kat in beeld.
Je moet wel jezelf even verdiepen in de wereld die gps heet maar dat is goed te doen.
Contact was goed en snell!
Vriendelijk geholpen...gewoon tevreden!
Gr van Marcel
Drenthe B)

 

 


06-03-2023 - 20:51:09Ton Heijnen

Super service. GPS tracker werkt perfect. Nederlandse app en geholpen via de telefoon.

 

 


13-02-2023 - 10:30:25Stephanie

Onze kat Mannetje liep telkens terug naar het vorige huis, en de eigenaren van het huis wilden hem niet meer teruggeven. Na veel zoeken en vragen de tracker besteld bij Ellen en (uiteraard inmiddels de kat terug) loopt hij nu rond met zijn apparaatje! Wat een rust. We zien gauw genoeg wanneer hij te ver weg loopt en sporen hem weer op. Dank voor je hulp Ellen! Wij zijn blij! :)

 

 


09-02-2023 - 11:12:14Edwin

Onze katten Rossi en Mies hebben sinds een aantal maanden de G68. De trackers werken perfect. Zodra het GPS signaal is gevonden geen zorgen meer!
Mochten de katten een tijdje uit beeld zijn...even de tracker raadplegen en je kunt weer gerust adem halen.
Maar wat is een goede tracker waard als je niet de goede ondersteuning krijgt van Ellen; Zelfs op vakantie staat ze je te woord via whatsapp. Dus mochten er onverhoopt vragen zijn..geen probleem. Back-up is altijd in de buurt.
Kortom een aanrader dus!!

 

 


24-01-2023 - 20:35:06Miranda

Wij hebben de nieuwe G-98 tracker nu een paar dagen en zijn er super blij mee. Fijn ook dat de led verlichting aan en uit gezet kan worden. Nu hoeft onze Lola geen extra halsbandje met verlichting om.

 

 


03-11-2022 - 12:10:13Olga

Sinds 1 week heeft onze kater nu de GPS tracker om. Geweldig dat we hem nu 's avonds kunnen ophalen om binnen te laten slapen. Dit stelt ons zeer gerust. Een echte aanrader, dit hadden we veel eerder moeten doen. Dat had ons heel wat uurtjes onzekerheid bespaart.

 

 


11-07-2022 - 20:47:12Jolanda

Eindelijk een goedwerkende gps tracker, eerst 1 uitgeprobeerd en die beviel zo goed dat ik een 2e er bij hebt besteld. Kunnen we straks met een gerust hart op vakantie. Mochten onze honden Scooby en Nadja achter een konijn aan gaan en verdwalen dan kunnen wij ze met de app terugvinden ( daar ga ik wel vanuit ) Dankjewel Ellen voor alle informatie en adviezen. Top

 

 


28-06-2022 - 15:01:02Suzanne & Denny

Na een vermissing van 3 weken wilden wij Jax voorzien van een GPS-tracker.
De zoektocht begon en we kwamen uit bij Ellen.
We zijn ontzettend tevreden en Jax mag nu weer lekker op stap.
Bedankt voor de goede zorg en service!
We gaan je bij iedereen aanbevelen.

 

 


28-06-2022 - 09:03:33Margreet

Onze Dory is een jonge Noorse boskat, die dol is op avontuur. Met haar gps van pets on demand om verkent zij de buurt en hebben wij de rust dat we kunnen zien waar ze is. Ze heeft er zelfs al een zwemavontuur mee beleeft en ook dat ging prima. De support van Ellen is top, zeker in het begin als je nog niet zo ervaren bent, is het heerlijk dat er iemand is die áltijd helpt!

 

 


05-06-2022 - 19:10:13Jenny

Ik heb de GPS G-68 besteld voor mijn kat Billy. Hij heeft suikerziekte en hij heeft op tijd zijn insuline nodig. Nu kan ik hem met een gerust hart naar buiten laten omdat ik hem altijd weer kan vinden!
Ik had wat problemen met de simkaart, maar Ellen (pets on demand) heeft er alles aan gedaan om het op te lossen!
Echt geweldige service en een echte aanrader!

 

 


25-04-2022 - 11:32:22Jacoline van baten-barleeus

Heel tevreden, mijn bestelde tracker was tijdelijk niet leverbaar door de hoofdleverancier, ik heb een vervangende tracker thuisgestuurd gekregen :) Super service.

 

 


14-04-2022 - 20:55:26Patricia Van leijen

Vorig jaar verhuisd naar andere woonplaats 1 kat ontsnapt nooit meer teruggevonden resultaat andere katers verplicht binnen sinds vier weken mag gerrit met tracker om naar buiten en hij is zo blij maar wij ook resultaat 2e tracker besteld en dan mag Bram eindelijk ook naar buiten en dank je voor alle goede uitleg??

 

 


24-02-2022 - 20:22:09Marlou

Vandaag onze Nala weer voor het eerst na haar vermissing van 4 maanden weer naar buiten gelaten, was erg spannend voor ons... Maar dank zij de tracker haar goed kunnen volgen. Ze kwam na een klein uurtje weer binnen, en was dolgelukkig. Dank je wel Ellen voor de uitgebreide beschrijving en de Nederandse handleiding. Nala en wij zijn weer helemaal gerustgesteld, en laten haar nu weer buiten.

 

 


28-12-2021 - 20:13:25Carola

Heb nu alle 3 mijn katten voorzien van een tracker, allemaal bij jou vandaan. Heel erg tevreden, en ben blij dat ik ze kan volgen :-) Ik hou ze wel binnen vanaf morgen met al dat geknal. Groetjes van Carola

 

 


07-11-2021 - 20:00:59René

Goede tracker die zn werk doet. Na enkele teleurstellende tracker aankopen nu toch de juiste gevonden.

 

 


28-08-2021 - 23:25:15Nathalie

Anderhalf jaar geleden is mijn kat een week zoek geweest. Ik ben in die week 30 jaar ouder geworden van de stress, omdat ik niet wist waar mijn poesje was. Gelukkig gevonden en gelijk op zoek naar een gps systeem voor katten. Dat gebeurd mij nooit meer. Toen kwam ik bij Ellen uit. We spraken af dat ik bij haar langs kon komen om de gps op te halen en uitleg te krijgen hoe het allemaal werkt.
Na een week ook een gps systeem voor mijn andere kat gekocht.
Ellen helpt je als er iets is met de gps en neemt heel goed de tijd om alle vragen te beantwoorden.
Ik ben ontzettend tevreden over de kwaliteit van de gps systemen maar ook nog belangrijker de service die Ellen bied.

 

 


12-05-2021 - 19:54:51Rianne

Gisteren de nieuwe tracker binnen. We hadden al de vorige versie, maar deze is voor onze hond. Echt helemaal geweldig met ook de mooie Rogz halsband.

 

 


12-02-2021 - 11:53:48Yvonne Verkuil

Dit is een fantastisch product. We weten nu wat 'home range' van onze kat is (best groot!), en als ik hem "opbel" komt hij naar huis. Ellen geeft zeer goede uitleg en service.

 

 


20-01-20121- 10:53:18Annemiek

We laten onze kleine bengel nu met een geruster hart naar buiten. Het blijkt dat hij helemaal niet ver van huis is eenmaal uit de tuin ontsnapt en dat is een fijn gevoel. Ellen heeft me heel goed begeleid met het opstarten en uitleg van de gps. Ze stond steeds klaar, dank daarvoor!

 

 


30-12-2020 - 12:01:27Marlot

Deze tracker is super! Ellen is ook zeer bereid om alle vragen te beantwoorden, hartstikke fijn!

 

 


19-12-2020 - 16:10:35Clara W.

Sinds vorige week de tracker in huis. Heel erg blij mee. Mijn kat Suus wil altijd graag s'avonds naar buiten. Ik zat dan soms uren te wachten tot ze binnen was en ik ook eens naar bed kon. Nu "track" ik haar, loop naar de locatie en in het donker kan ik dan met find device, het rinkeltje, Suus direct traceren en mee naar binnen nemen. Scheelt een hoop zorg en nachtrust :-) Heel erg blij mee, en Suus heeft totaal geen problemen met de tracker, tis en mooi klein formaat. Wist ik dit maar eerder ;)

 

 


26-11-2020 - 16:52:13Meike

Ik ben superblij met de tracker! Ik ben hartstikke goed geholpen per telefoon waarna ik alle ins en outs helemaal onder knie had en de tracker optimaal kan gebruiken. Het is misschien niet de goedkoopste maar hij werkt goed en de batterij gaat best lang mee. Zo’n 3 a 4 dagen bij ons. Hij is het voor ons meer dan waard!

 

 


12-11-2020 - 12:22:19Gerard

Nu een week ervaring met de tracker.
Met dank aan Ellen voor de prima support bij de installatie (ik ben niet zo technisch) werkt hij uitstekend.
De poes (kitten van 7 maanden gaat zelfs klaar zitten om haar bandje om te doen want dan weet ze dat ze daarna naar buiten mag :)
Een hele geruststelling om te weten waar ze is.
Dank, een goed product!

 

 


05-11-2020 - 23:22:30Igor

eindelijk een licht en handzame gps tracker voor een goede prijs. doet het prima, en bijbehorende app handig en fijn. bij opstarten/instellen ff wennen hoe het werkt, maar dat wordt ruimschoots gecompenseerd door de betrokken eigenares Ellen die tot het gaatje gaat om te helpen met instellen e.d. en zelfs de tracker thuis bij me heeft gebracht en kwam andere keer langs omdat gps ff offline was ( ik bleek simkaart verkeerd om erin gedaan te hebben).

conclusie: prima apparaat en helemaal compleet door persoonlijke warme aanpak eigenaresse Ellen, aarzel niet!

 

 


30-10-2020 - 13:53:32Annemarie Zeer tevreden over de GPS tracker. En dank voor de snelle levering.